Korte omschrijving

Op de hoek van de Hoofdstraat en de Prinses Julianalaan in Epe ligt het oude kantoorgebouw van de Rabobank. Ooit een bruisende werkplek, tegenwoordig een leegstaand pand. Een uitgelezen locatie die vraagt om een nieuwe invulling.

Stelt u zich eens voor; twee luxueuze en charmante appartementenvilla’s, op loopafstand van het centrum, grenzend aan het sfeervolle Loeffpark. Dát is Florin.

Samen met bouwbedrijf Van Norel uit Epe realiseren wij de nieuwbouw van 25 appartementen.

Als totaal-installateur realiseren we alle technische installaties.  Zo worden de appartementen niet meer voorzien van een gasaansluiting, maar wordt er gebruik gemaakt van de moderne technologie. De verwarming en warmwatervoorziening vindt plaats middels Nefit EnviLine warmtepompen in combinatie met vloerverwarming.

De elektrische installatie wordt uitgevoerd met een domotica systeem op basis van EIB KNX met schakelmateriaal van het fabrikaat Busch-Jaeger. en natuurlijk ontbreken de PV-panelen niet die zorg dragen voor een duurzaam elektriciteitsverbruik van de algemene voorzieningen.

Daarnaast leveren en installeren wij  het sanitair en de kranen die de kopers uit kunnen zoeken bij de prachtige showroom van Simon de Haas in Zwolle. Wij leveren op aan de hand van de specifieke wensen van de nieuwe huiseigenaren.

© Copyright 2019