Service & onderhoud

Heeft u behoefte aan vakkundig onderhoud aan uw cv-ketel, beveiligingssysteem, airconditioning of andere installaties? Wij doen het graag en goed. Met spoedeisende klachten kunt u zelfs op alle dagen van het jaar, 24 uur per dag bij ons terecht.

We zien er streng op toe dat onze servicemonteurs hun kennis steeds op het vereiste niveau houden door opleiding en bijscholing. Met als gevolg: altijd actuele certificeringen. Geen wonder dat Dijkstra installatietechniek zich de huisinstallateur mag noemen van meerdere woningbouwverenigingen, vastgoedbeheerders en verenigingen van eigenaren. Onder particulieren hebben wij eveneens een grote ‘vaste’ klantenkring weten te verwerven. En ook voor u zullen we natuurlijk graag hoogwaardige service & onderhoud verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden en contractvormen.

Regelmatig professioneel onderhoud verlengt de levensduur van uw CV-ketel en voorkomt dat u ’s winters plotseling in de kou komt te zitten. Tevens draagt het juist afstellen van uw CV-toestel bij aan de besparing op uw energieverbruik. Daarom doet u er verstandig aan bij ons een onderhoudscontract af te sluiten. Want onze vaklui weten wat ze doen. Dat geldt trouwens ook voor de verplichte APK-keuringen voor woningen die in 2005 is ingevoerd. Wij hebben de mensen in huis om deze periodieke keuringen voor u uit te voeren.

Maar niet alleen het onderhoud aan uw verwarmingsinstallaties kunnen wij voor u uitvoeren, ook op het gebied van periodiek onderhoud aan de volgende installaties kunnen wij iets voor u betekenen:

  • Riool- en vuilwaterpompinstallaties
  • Ventilatie- en WTW-systemen
  • Warmwatertoestellen zoals geisers en boilers
  • Airconditioningsinstallaties
  • Elektrotechnische installaties
  • Lichtinstallaties
  • Noodverlichtingsapparatuur
  • Beveiligingsinstallaties

Natuurlijk kunnen wij de hierbij behorende rapportages en meetrapporten aanleveren en aan de wettelijk gestelde certificeringen voldoen. Ook hierdoor is een veilig, betrouwbaar en energiezuinig gebruik van al uw installaties te realiseren.

Vraag een onderhoudsbeurt aan

Contact ons:

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

© Copyright 2019