Comfort, wij zorgen ervoor

Kent u het Huis van de Toekomst? Daar worden allerlei geavanceerde technische snufjes gepresenteerd die ooit in al onze woningen zullen worden toegepast. Domotica is in feite net zoiets, met één belangrijk verschil: het kan nu al zonder probleem worden geïnstalleerd, ook bij u thuis. Juist door de ontwikkeling van deze moderne technieken is het comfortabel op afstand bedienen en monitoren van uw installaties steeds meer binnen handbereik. Denk bijvoorbeeld aan de applicaties op uw mobiele telefoon of tablet.

Domotica is in feite een geheel van technieken die samen, draadloos of via een netwerk, uw woning omvormen tot een ‘slim’ gebouw dat zichzelf bestuurt. Het is bedoeld om u het leven zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Bijvoorbeeld door automatisch te zorgen voor wat hulpverlichting als u ’s nachts in het donker naar het toilet loopt. Of door het inbraakalarm aan te zetten, het licht uit te doen en de verwarming laag te zetten als u weggaat. Het aantal mogelijke toepassingen is eindeloos. Wij hebben op dit bijzondere vakgebied al veel ervaring opgebouwd en kunnen systemen op maat installeren voor jonge tweeverdieners, maar ook voor senioren en mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking. Onze adviseurs vertellen u graag alles de mogelijkheden in úw situatie.

Juist als “totaal-installateur” kan Dijkstra Epe | Installateurs veel voor u betekenen op dit gebied. Doordat wij alle disciplines in huis hebben van klimaatbeheersing, elektrotechniek, beveiliging etc. , kunnen wij installaties onderling koppelen en hierdoor een comfortabel en efficiënt geheel maken.

© Copyright 2019